Snookerin MM-finaalissa Shaun Murphyä vastaan parhaillaan pelaava Mark Selby on kisojen aikana pitänyt tiivistä yhteyttä suomalaiseen mieheen, kertoo Yle.

Kyseessä on biljardiyrittäjä Toni Ursin, joka on kehittänyt yhteistyökumppaniensa Ali Kinnusen, Joonas Ohtosen ja Mika Immosen kanssa liidut, joita 87,5 prosenttia MM-kisojen tämän vuoden pelaajista käyttää.

– Palautetta tulee valtavasti jatkuvalla syötöllä. Esimerkiksi Mark Selby on pitänyt MM-kisojen aikana yhteyttä tiiviisti, Ursin kertoo Ylen jutussa.

Ursinin kehittämät liidut eroavat muista siitä syystä, että kepin niin sanotusta tipistä (päästä, johon pallo osuu lyönnissä) irtoaa palloon osumisen jälkeen todella vähän liitypölyä muihin liituihin verrattuna, selvennetään Ylen jutussa. Liidun tehtävä siis tarkoitus tuoda pitoa tippiin.

Tässä Ylen juttu, jossa käsitellään Ursinin yrityksen tilannetta tarkemmin.