Kansainvälinen hiihtoliitto FIS on vaivihkaa tekemässä mielenkiintoisen uudistuksen.

Myös hiihtoon ollaan ottamassa mukaan sekaviestit, jotka ovat tuttuja esimerkiksi ampumahiihdosta.

Norjan hiihtotähdet Johannes Kläbo ja Emil Iversen ovat näyttäneet ajatukselle vihreää valoa.

– Sekajoukkueet on otettu erittäin hyvin vastaan ampumahiihdossa, joten en näe syytä, että jokin menisi pieleen maastohiihdossa. Se olisi jännittävää. On hyvä, että FIS harkitsee muutoksia, kommentoi Kläbo Adressalle.

Iversen oli siis samoilla linjoilla.

– Ainoa ikävä juttu on, että olisi todella vaikeaa päästä joukkueeseen. Mutta kiva juttu. Viestit ovat hauskoja. Sekaviestit ovat uusi juttu minulle, mutta pidän parisprintistä ja normaalista viestistä. Joten se olisi luultavasti siistiä.

On puhuttu, että sekaviestit olisivat mukana ensi kaudella Falunin maailmancupissa.