Katso video: Suomalaisurheilija ei ensin ymmärtänyt pääsevänsä olympialaisiin – Reagoi todella tunteikkaasti kuultuaan saavutuksestaan!

© Kuva: Getty Images

Antti Vikström on saavuttanut Suomelle maapaikan Tokion olympiakisojen jousiammuntakilpailuihin. Paikka varmistui Pariisissa kilpaillussa maailman olympiakarsintaturnauksessa, jossa oli jaossa viimeiset paikat Tokioon.

Alun perin Pariisissa piti olla jaossa enää yksi yksilöpaikka miehiin ja naisiin. Poisjääntien ja viikonloppuna käytyjen joukkuekilpailujen myötä paikkoja tuli uusjakoon niin, että miehille oli jaossa vielä seitsemän ja naisille viisi paikkaa.

Vikström oli niin keskittynyt kisasuoritukseensa, ettei hän hoksannut saavuttaneensa paikkaa olympialaisissa. Suomen Jousiampujain liitto julkaisi Facebook-tilillään videon, jossa hänen valmentajansa kertoo uutiset.

https://fb.watch/v/TJifpMLm/

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

28-vuotiasta Vikströmiä valmentaa hänen isänsä Pentti Vikström, joka edusti Suomea olympiakisoissa Soulissa 1988 sijoittuen henkilökohtaisessa kilpailussa seitsemänneksi ja joukkuekilpailussa neljänneksi. Vikström edustaa Oulaisten Sulkaa.