Upea uutinen! Suomen maajoukkuepelaaja jatkaa uraansa Tshekin pääsarjassa – ”Organisaatio vaikuttaa erittäin järjestelmälliseltä”

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten lentopallomaajoukkueen, Veljesten, yleispelaaja Niklas Seppänen jatkaa uraansa tulevalla kaudella Tshekeissä Kladno Volejbalin riveissä. Viime kaudella Hurrikaani-Loimaan riveissä Mestaruusliigaa pelannut Seppänen lähtee nyt kuudennelle ulkomaankaudelle.

Seppänen on seurahistorian toinen suomalainen, kun Matti Hietanen oli seuran paidassa voittamassa maan cupia ja liigahopeaa kaudella 2016-17. Kladno sijoittui viime kaudella Tshekin Extraliigassa kahdeksanneksi ja oli cupissa puolivälierissä. Viimeksi joukkue oli mitaleilla liigassa 2017-18 sijoituttuaan toiseksi.

– Kova oli halu takaisin ulkomaille Suomessa vietetyn kauden jälkeen. Viime kausi sujui pitkästä aikaa ilman loukkaantumisia, hyvin harjoitellen, kiitos Hurrikaanille siitä. Kladnosta kuulin seurana, sekä kaupunkina pelkkää hyvää ja seuran organisaatio vaikuttaa erittäin järjestelmälliseltä. Tshekin liigasta ei hirveästi ole tietoa, mutta ainakin paperilla joukkue tuntuu olevan laadukas. Erittäin tyytyväinen siis sopimukseen ja innolla odotan uuteen seuraan liittymistä, Seppänen kertoo Lentopalloliiton tiedotteessa.

Seppänen on aiemmin urallaan pelannut Ranskassa usean vuoden. Kokemusta löytyy myös Valko-Venäjältä sekä Saksasta.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote