Alastonkuvillaan kohauttaneella urheilutähdellä surullinen menneisyys – Nainen joukkoraiskattiin ja yritti itsemurhaa: ”Vartaloni tuntui kuolleelta”

Bare Knuckle Fighting Championship -organisaation tähtiin nykyään kuuluva Paige VanZant on joutunut kohtaamaan elämässään suuria vastoinkäymisiä. Hän on avannut tarinaansa vuonna 2018 julkaistussa elämäkerrassaan Rise: Surviving the Fight of My Life.

Vain 14-vuotiaana nainen joutui joukkoraiskauksen uhriksi miespuolisten luokkakavereidensa toimesta. He juottivat nuoren tytön humalaan juhlissa.

– Epäonnistuin aina, kun yritin vastustella. Tuntui kuin päälläni olisi ollut märkää sementtiä ja aivoissani sankkaa sumua. Olin tajuissani, mutta vartaloni tuntui kuolleelta, VanZant kuvailee kirjassaan.

Juhlien jälkeen VanZant joutui koulukiusauksen uhriksi, koska hänestä liikkui tapauksen vuoksi ilkeitä huhuja. Häntä myös huoriteltiin. VanZant ei puhunut kuitenkaan kenellekään joukkoraiskauksesta.

Kiusaaminen äityi niin pahaksi, että VanZant yritti riistää hengen itseltään lääkkeiden avulla vuonna 2008. Lopulta hän päätti vaihtaa sukunimensä silloisesta Slettenistä VanZantiksi.

27-vuotias muistetaan viime vuosilta lähinnä sosiaalisen median kautta. Nainen päätti taannoin myös näyttäytyä Instagramissa täysin alasti 2,5 miljoonalle seuraajalleen.

 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004