Kulissien takaa: Hiihtäjä hämmästeli Suomen hiihtotähden toimintaa – kertoi miten Aleksandr Bolshunovin pinna paloi

© Kuva: Getty Images

Brittihiihtäjä Andrew Young on palannut Holodok TV:n haastattelussa vielä viime talven Lahden maailmancupin tapahtumiin.

Miesten viesti päättyi tuolloin rumasti, kun Aleksandr Bolshunov huitoi sauvallaan Joni Mäkeä. Venäläinen taklasi myös suomalaisen ylitettyään maaliviivan. Bolshunovin mielestä Mäki kiilasi hänet loppusuoralla.

Young kertoi oman näkemyksensä tapahtuneesta.

– Mäen ja Bolshunovin välinen juttu on oli todella outo. Mäen sukset luistivat todella hyvin. Hän paineli Bolshunovin ohi joka laskussa ja heilutteli miehelle. Bolshunov hermostui tuosta joka kierroksella. Se sitten kasvoi.

– Mäki vain nautti siitä, että hänen suksensa luistivat. Sitten lopussa tapahtui todella erikoista. En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Mäki olisi luultavasti mennyt ohi Bolshunovista joka tapauksessa. Venäläinen olisi siis hävinnyt. Entä Bolshunovin käytös? Hän oli hermona. Se oli kasvanut hänen sisällään, ja hän oli tyytymätön Mäen liikkeeseen. Kaikki tuo kasaantui – ja tuo tapahtui. Bolshunovin temppu johtaa diskaukseen säännöissä. Siinä ei ole mitään keskusteltavaa, jatkoi Young.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.