Olympiatähti Pernille Blumelta karuja paljastuksia – somekuvien jälkeen ”seksuaalisia” viestejä, sitten urheilugaalassa mentiin täysin rajan yli

© Kuva: Getty Images

Tanskalainen uimari Pernille Blume on selvittänyt tiensä kolmansiin olympialaisiinsa.

Blume on kertonut vaikeasta tiestään julkisuuden kanssa. Hän kertoo Ud & Se –lehdessä, kuinka ihmisten reaktiot julkisissa paikoissa kävivät raskaiksi.

– Monesti todella kivat ihmiset lähestyivät minua ja kehuivat. Se oli kivaa. Mutta joskus, esimerkiksi kesäpäivinä Kööpenhaminassa, kuulin keskusteluja itsestäni. He istuivat ja puhuivat vartalostani ja yksityiselämästäni ja siitä, mitä olivat lukeneet minusta Se & Hör -lehdessä. Se oli yksi syy, miksi en enää halunnut tulla nähdyksi bikineissä.

Blumen mukaan hänen sosiaalisen median kuviaan kommentoitiin usein asiattomasti ja miehet lähettivät seksuaalisia viestejä hänelle.

Raja ylittyi lopullisesti gaalaillassa jossa hänet valittiin Tanskan vuoden urheiljaksi. Kun palkinnot oli jaettu, pääsivät katsojat samaan tilaan urheilijoiden kanssa. Blume kirjoitti kokemastaan.

– Raja meni täysin yli. Monet halusivat ottaa kuvia. Se meni hyvin. Mutta monet laittoivat kätensä aivan liian alas vartaloani ja kuiskivat todella asiattomia asioita korvaani. Lopulta isäni huomasi, että olin mennyt aivan sekaisin. Hän otti minua kädestä ja vei turvalliseen paikkaan.