Golfin supertähti Tiger Woods muistaa elävästi yhden illan vuodelta 2004, kun hän oli kirjautumassa hotelliin yöksi seuraavan päivän harjoituskierrosta varten. Vastaanottotiskin luona nähtiin pieni episodi, jonka aikana Woods oli menettää malttinsa, mutta ilmeisen viisaasti rauhoittui nopeasti.

Woods ja nyrkkeilyn entinen raskaansarjan maailmanmestari Muhammad Ali eivät olleet mitenkään tuntemattomia toisilleen, mutta tämän yhden kohtaamisen Woods muistaa erityisesti.

– Olin kirjautumassa hotellin, eikä minulla ollut kuin reppuni ja mailani. Olin jäämässä vain yhdeksi yöksi ja menossa pelaamaan golfia aamulla, Woods muistelee Golf Digestissa.

– Seisoin jonossa ja minua lyötiin kylkiluihin ja se sattui. Pyörähdin ympäri ja ajattelin, että nyt lyön jotakuta. Olin niin v…tunut.

Yllätys olikin sitten melkoinen, kun Woods havaitsi ”syyllisen”.

– Katsoin ympärilleni ja se oli Muhammad Ali. Hän sanoi ”hei poika, miten menee?” Ja minä kysyin ”miksi sinun piti tänäistä ystävällisesti niin kovaa?”

– Hän oli vanha, mutta se sattui silti. En voi kuvitella olevani kehässä 15 erää niin kuin he tapasivat otella aikanaan. Se on aivan hullua.

Woods myönsi, että ajatus lyömisestä takaisin karisi nopeasti.

– Ei, ei, ei, ei, sen olisin hävinnyt!