Onko tämä kaikkien aikojen ikimuistettavin haastattelu? Urheilutähdet syyttivät toisiaan piereskelystä ottelussa – ”Meidän täytyy tutkia asia etu- ja takapuolelta”

Ehkä yksi kaikkien aikojen huvittavimmista haastatteluista nähtiin noin kolme vuosi sitten, kun Darts-ammattilaiset Wesley Harms ja Gary Anderson syyttivät toisiaan epäilyttävästä käytöksestä Grand Slam of Darts -turnauksen neljännesvälierien jälkeen.

Anderson voitti ottelun 10-2, mutta suurimmat otsikot keräsi ottelun jälkipuinti. Harms nimittäin syytti Andersonia epäurheilijamaisesta käytöksestä, jonka takia hän oli hävinnyt. Pelaajan mukaan hän ei pystynyt keskittymään kunnolla, koska kaksinkertainen maailmanmestari oli piereskellyt ja haissut vahvasti ottelun aikana.

– Kestää ainakin kaksi yötä ennen kuin tämä haju lähtee nenästäni, Hollantilainen totesi haastattelussa pelin päätyttyä.

Skotlantilainen kiisti jyrkästi nämä väitteet ja alkoikin syyttää Harmsia haisemisesta.

– Luulin että se oli hän. Se haju oli kuvottava. Hän on väärässä, jos hän luulee sen olleen minä. Vannon lasteni kautta, että se en ollut minä. Minulla on ollut ennen ongelmia pierujeni kanssa. Myönsin kuitenkin, että pilaantuneet kananmunat eivät ole minua varten. En aio valehdella asiasta, Anderson kommentoi

Dartsin ammattipelaajien liiton puheenjohtaja Barry Hearn ei pitänyt tapausta vakavana rikkeenä.

- Meidän täytyy tutkia asia etu- ja takapuolelta, Hearn vitsaili.

Katso ikimuistoinen haastattelu alta:

 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004