Turussa Tilastopaja-cupin osakilpailussa miesten 400 metriä oli varsin kovatasoinen kilpailu. Porvoon Akilleksen Jonni Blomqvist voitti vuositilaston toiseksi nopeimmalla ajalla 47,54. Viimevuotisten Kalevan kisojen 400 metrin aitajuoksun pronssimitalisti Blomqvist paransi ennätystään roimasti 0,84 sekuntia.

Turussa toiseksi juoksi Gamlakarleby IF:n Filiph Johansson ennätyksellään ja vuositilaston kolmanneksi parhaalla ajalla 47,59. Kolmanneksi pinkoi 23-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi niin ikään ennätyksellään 47,60 aidatun ratakierroksen hallitseva Suomen mestari Liedon Parman Tuomas Lehtonen.

Miesten 400 metrin hallitseva Suomen mestari Helsingin Kisa-Veikkojen Tommi Mäkinen sijoittui vasta kahdeksanneksi, vaikka juoksi hänkin 48,69.

Vuositilaston kärjessä on 100 metrin hallitseva Suomen mestari Viljami Kaasalainen ajalla 47,48.