HS: Suomalaisen urheilulegendan ura päättyi karulla tavalla – tämä virhe maksoi kovan hinnan

© Kuva: Getty Images

Suomalainen pikajuoksulegenda Hanna-Maari Päkk (o.s. Latvala) on joutunut lopettamaan uransa.

Nainen kertoo asiasta Helsingin Sanomien haastattelussa. Päätös oli vaikea. Sitkeä ja kivulias jalkavamma oli liikaa.

– Fiilikset ovat kaksijakoiset. Olen surullinen ja pettynyt, etten saanut näytettyä todellista tulostasoani, johon olisin parhaimmillani pystynyt. Samalla olen kiitollinen siitä. mitä olen saanut urheilijana kokea, ja ihmisistä, joita se on tuonut elämääni, sanaili nainen lehdelle.

Päkkin oikean jalan isovarpaan tyvi alkoi oireilla jo tammikuussa 2020.

Päkk ja valmentaja Laurent Meuwly eivät kuitenkaan Helsingin Sanomien jutun mukaan osanneet suhtautua siihen riittävällä vakavuudella. Lopulta oli pakko mennä leikkaukseen talvella 2021. Kivut palasivat kuitenkin, kun hän palasi kesällä treenaamaan.

Helsingin Sanomien juttu.


Carolina Hurricanes – New York Rangers | Mässäilläänkö maaleilla? ⭐️⭐️⭐️½