Saksalainen juoksija Alica Schmidt valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi urheilijaksi australialaisjulkaisu Busted Coveragessa.

Hurjaa suosiota sosiaalisessa mediassa nauttiva 22-vuotias on saanut valinnan jälkeen myös uusia työtarjouksia mallimaailmasta. Myös Playboy otti yhteyttä Scmidtiin, mutta saksalainen tyrmäsi lehden kosiskelun.

Tämä saattoi kuitenkin olla yksi syy siihen, että 200 ja 400 metrin juoksuissa kisaavan Schmidtin kausi meni täysin penkin alle. Kaiken lisäksi naisen vuoteen mahtui loukkaantumisia ja koronan sairastaminen. Tokion olympialaisissa Schmidt ei kilpaillut, vaikka hän matkusti paikalle muun Saksan joukkueen mukana. Hän avautui aiheesta Instagramissa.

– En ole tyytyväinen kilpailuihini. Olen tehnyt töitä kovempaa kuin koskaan. Olen painostanut itseni äärimmilleen jokaisessa harjoituksessa ja tehnyt valtavasti uhrauksia, kauas ennätyksestään tällä kaudella jäänyt urheilija kirjoitti.

Hän kertoi samalla pitävänsä taukoa yleisurheilukentiltä.