Takavuosien pitkäaikaiset kilpakumppanit ammattipyöräilyn terävimmältä huipulta Lance Armstrong ja Jan Ullrich ovat käyneet vaikeita aikoja läpi uransa jälkeen, mutta löytäneet samalla toisensa. 50-vuotias Armstrong ja 47-vuotias Ullrich ovat tänä päivän ylimpiä ystäviä ja toistensa tukijoita.

Saksalainen Ullrich on viime vuodet paininut vaikeiden alkoholi- ja huumeongelmien kanssa ja mukaan mahtuu myös melkoisesti parisuhdeongelmia. Nyt valoa on kuitenkin tunnelin päässä.

– Jo yli kolmen vuoden ajan, elämäni vaikeimpana ajankohtana, olit, rakas Lance, aina olemassa minua varten. Olet tukenut minua ja osoittanut, että kovimmat kilpakumppanit voivat tulla aidosti ystäviksi, Ullrich kirjoitti aiemmin tänä vuonna Armstrongin täyttäessä 50 vuotta.

Nyt Ullrich on ollut kyläilemässä Armstrongin luona Mallorcalla ja amerikkalainen on silmin nähden iloinen ystävänsä puolesta.

– On mahdotonta pukea sanoiksi mitä merkitsee minulle (ja miljoonille muille) nähdä tämä mies TAKAISIN ja TERVEENÄ, Armstrong totesi Instagramissa liittäen mukaan kuvan kaksikosta.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)