Venäläinen hiihtäjä Julia Stupak on kommentoinut suhdettaan Therese Johaugiin.

Stupak kertoi RT-kanavalle, että hän ei pidä Johaugia mitenkään ylivoimaisena haasteena.

– Voitin Theresen kerran Falunissa. Se on tapahtunut ehkä vain kerran, mutta oli mahtavaa. Ehkä pääsin Johaugin edelle, koska en pidä häntä tavoittamattomana idolina. En tykkää kuulla, että kaikki haluamme vain voittaa Theresen… Se on siistiä, mutta kapeakatseista. Kun tulee pakkomielteiseksi yhden kilpailijan suhteen, on se rajoittavaa.

– Itse asiassa pelkkä ajatus siitä, että tavoite on olla toista parempi, antaa se ymmärtää, että on itse huonompi. Se on mielestäni väärin monella eri tavalla. Siksi en yritä erityisesti päästä Johaugin edelle. Hän on vain yksi kilpailijoista. Hänet voidaan voittaa samalla tavalla kuin muut.