Legendaarinen nyrkkeilyvalmentaja Teddy Atlas on ottanut kantaa Robert Heleniuksen lauantain otteluun podcastissaan THE FIGHT with Teddy Atlas.

Huomion keskipisteenä oli tosin suomalaisen vastustaja Adam Kownacki, joka sai taustatiimeineen rajua kritiikkiä Atlasilta.

Atlas ihmetteli, miten Helenius oli jälleen altavastaaja ennen ottelua.

– Helenius ei saanut kunnioitusta (ensimmäisestä) ottelusta, eivätkä ihmiset huomioineet, mitä Kownacki näytti siinä olevan: Hän on kova kaveri, jolle on annettu sopivia vastustajia hienon voittoputken saavuttamiseksi. Sanon tämän nyt nätisti.

Atlasin mielestä Kownackille, joka oli voittamaton ennen ensimmäistä Helenius-ottelua, rakennettiin siis helppo uraputki. Atlas korosti, että kovia jätkiä kohdannut kokenut suomalainen teki selväksi, että Kownackista ei ole lajin eliittiin.

Helenius voitti ottelun teknisellä tyrmäyksellä kuudennessa erässä.