Helmikuussa käytävissä Pekingin talviolympialaisissa on voimassa kovat koronasäännöt.

Peking olympialaisissa urheilijoilta tullaan vaatimaan tiukkaa koronakuria, sillä säännöt ovat vieläkin tiukemmat kuin Tokion kesäolympialaisissa tänä kesänä. Urheilijoita on neuvottu välttämään ruuhkaisia paikkoja ja kaikkiin on pyrittävä pitämään myös kahden metrin turvaväli. Lisäksi fyysinen kontakti toisiin on pidettävä minimissä, mikä käytännössä tarkoittaa, ettei urheilijoiden mahdollisia lemmenleikkejä katsota hyvällä. Myöskään juhlimista ja alkoholin käyttöä ei suvaita. Urheilijat eivät myöskään saa olla kenenkään kuplan ulkopuolella olevan kanssa fyysisesti tekemisissä.

Urheilijoilta ei vaadita rokotusta, mutta mikäli urheilija aikoo saapua Pekingiin rokottamatta, odottaa häntä peräti kolmen viikon hotellikaranteeni saapumisen jälkeen. Olympiaurheilijat elävät kuplassa ja liikkuminen on sallittua ainoastaan tiettyihin paikkoihin ja niitä varten osoitetuilla kulkuneuvoilla. Kisailijoiden on myös poistuttava maasta viimeistään 48 oman viimeisen kisasuorituksensa jälkeen.

Kaikki testataan päivittäin, ja mikäli jollain havaitaan koronatartunta, ohjataan hänet joko paikalliseen sairaalaan tai karanteenimajoitukseen. Mikäli sääntöjä ei noudateta, niin siitä seuraa rangaistus, joka voi olla pahimmassa tapauksessa kilpailusuorituksen hylkäys.