Se loppui siihen – Suomen viime talven hiihdon MM-mitalisti päätyi yllättävään ratkaisuun

© Kuva: Getty Images

Hiihtäjä Ristomatti Hakola ylsi Oberstdorfin MM-kisoissa uransa parhaaseen suoritukseen.

Hän nappasi nimittäin yhdessä Joni Mäen kanssa parisprintin MM-hopeaa. Kesän aikana Hakola on kärsinyt vammoista.

30-vuotias hiihtäjä kertoo nyt Instagramissa laittaneensa valmennuksensa uuteen uskoon.

– Uusi päivä ja uudet kujeet! Antti (Hagqvist) on ehtinyt heiluttaa tahtipuikkoa ja valmentaa meikäläistä jo noin 15 vuotta. Siis puolet mun elämästä! Antin hellässä huomassa meikäläisestä kasvo huippu-urheilija ja MM-mitalisti – räkänokasta tuli ammattiurheilija. En voi kylliksi kiittää Anttia kaikista opeista, mitä se on mun päähän takonut – tai yrittänyt takoa.

– Urheilijana täytyy kuitenkin joskus tehdä isoja tai koviakin päätöksiä, ja nyt oli sellaisen aika. Oon päättänyt lähteä käymään vieraissa hakemassa uutta ärsykettä harjoitteluun. Nyt parisen kuukautta meikäläisen ohjaksissa on ollut Teemu Pasanen. Asutaan Passon kanssa kilometrin päässä toisistamme, ja Passo on seurannut meikäläisen tekemistä jo kymmenisen vuotta ryhmävalmentajan roolissa. Katotaan, mitä saadaan aikaseksi ja mitä Passolla on takataskussa! kirjoitti Hakola.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!