Keihäänheiton maailmanmestari Kimmo Kinnunen on tehnyt viime vuonna töitä myös valmentajana.

Kinnunen oli esimerkiksi Tokion olympialaisissa latvialaisheittäjien mukana.

Kinnuselle on tarjottu melkoista mahdollisuutta Intiasta. Hänelle on tehty tarjous valmennussopimuksesta kasvavassa keihäsmaassa, kertoo Iltalehti. Kinnunen myönsi lehdelle, että hän on hylkäämässä tarjouksen.

– En ole vielä lopullista vastausta antanut, mutta ei vaan riitä oma henkinen kapasiteetti. Intian edellisen valmentajan Uwe Hohnin kanssa puhuin asiasta Tokiossa. Intian systeemi on sellainen, ettei ole systeemiä. Se perustuu massaan. Työmäärä on helvetin suuri, Kinnunen kertoo IL:lle.

Pöydällä on jäämässä melkoinen tarjous, sillä Hohn tienasi Iltalehden mukaan noin 13 000 euroa kuukaudessa.

Iltalehden juttu, jossa enemmän Kinnusen kommentteja.