Suomalainen voimanostaja Olivia Kyösti koki Pornaisissa järjestetyissä nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa karmivaa epäonnea.

22-vuotias yritti kyykyssä junioreiden alle 52-kiloisten sarjan maailmanennätystä pyytäen tankoon 144 kiloa.

Painot nousivat vakuuttavasti ylös ja hän luuli jo tehneensä uuden ME-tuloksen. Tuomarit olivat kuitenkin möhlineet tilanteessa pahasti ja painoja olikin tangossa ”vain” 141,5 kiloa.

Tänä vuonna alle 23-vuotiaiden klassisen voimanoston maailmanmestaruuden voittanut Kyösti purki pettymystään sosiaalisessa mediassa.

– Kyykyn tulos 141.5kg. Tosiaan toiseen kyykkyyn piti lastata 144kg, mutta onnistuneen noston jälkeen tuomarit huomasivatkin, että tankoon oli lastattu väärin 141.5 kiloa.
Olisin saanut yrittää heti melkein perään uudestaan, mutta kolmas nosto oli vielä jäljellä. Tuossa kohtaa tyydyttiin tuohon tulokseen, eikä otettu extra nostoa.
Ei kolmanteen nostoon saanut sitten oikeen enää ittee psyykattua samalla tavalla, niin eihän se sieltä sitte enää ylös tullut, hän kirjoittaa Instagramissa.

– Kyllähän tapaus harmittaa tosi paljon, ei oo ennen ittelle tullut edes vastaan tämmöistä mokaa. Se siitä maailmanennätyksestä tällä kertaa. Mutta ei auta murehtia vaan alkaa keskittymään joulukuun EM-kisoihin, Kyösti jatkaa tekstissä.

Katso video tilanteesta painavalla nuolta alla olevasta kuvasta.