Fitnesstähti Ilona Siekkinen tienasi viime vuonna ansiotuloina 285 787 euroa.

Siekkinen lopetti varsin nuorena menestyksekkään uransa bikini fitnessissä. Nyt hän tekee menestyksekästä uraa yrittäjänä.

Nainen päätti torstaina kirjoittaa asiasta enemmän Instagramissa. Hän muistutti myös yrityksensä tekemästä jättivoitosta.

– Viime vuosi oli minulle taloudellinen menestys. Palkasta onkin jo uutisoitu, mutta henkilökohtaisesti sitäkin isommassa arvossa pidän omaa liikevaihtoani ja etenkin yritykseni tulosta joka oli 1,1 miljoonan liikevaihdosta yli 600 000 euroa, kirjoitti Siekkinen.

– Minulle nuo luvut ovat maagisia ja ne vois olla sitä ilman mitään lisähuomioitakin, mutta haluan nyt muistuttaa jokaista siitä ettei ole vain yhtä oikeaa tapaa luoda uraa ja, että vaikeistakin oloista on mahdollisuus ponnistaa korkealle. ⁣

– Minulla oli yrittäjäksi ryhtyessäni 0€ rahaa ja 0€ säästöjä. Ensimmäisen yrittäjävuoden aikana onnistuin velkaantumaan ja rahat ei riittäneet edes YELin maksamiseen.⁣

– Minulla on ollut vuosien ajan ja myös tälläkin hetkellä haastavia mielenterveysongelmia, jotka vaikuttaa jatkuvasti arkeen, työntekoon, ihmissuhteisiin, palautumiseen ja koko mun elämään, kirjoitti Siekkinen.

Tässä koko päivitys.