Khabib Nurmagomedov jätti UFC:n voittamattomana. Hän tuli tunnetuksi miehenä, jota muut ottelijat pelkäsivät. Useat kieltäytyivät kohtaamasta häntä.

Brassilegenda Jose Aldo on nyt ladellut hieman erilaista tekstiä MMAFighting.comille. Aldon mukaan hän sai vuonna 2016 puhelun, jossa hänelle tarjottiin Nurmagomedov-ottelua. Dagestanilainen sanoi kuitenkin ei.

– Olin matkustamassa, kun valmentajani Dede (Pederneiras) soitti minulle. UFC oli tarjonnut minulle tätä ottelua, ja hyväksyin sen. Sanoin: ”Mitä? Haluan sen. Kyllä kiitos.” Kunnioitan kaikkia, mutta se oli todellinen mahdollisuus. Olin höyhensarjan mestari ja Nurmagomedovin mielestä se ei ollut hyvä idea.

– En tiedä, odottiko hän jotain muuta vastustajaa. En tiedä mitä hän oikein ajatteli. Se olisi kuitenkin ollut mielestäni mahtava ottelu.