Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen nousi viime viikolla otsikoihin, kun hänen maailmancupin kokonaiskilpailun voittonsa kaudelta 2013–2014 oli vaarassa.

Tora Berger nousi pisteissä ohi Mäkäräisen Olga Zaitsevan dopingkäryn seurauksien vuoksi. Kansainvälinen ampumahiihtoliitto IBU päätti kuitenkin lopulta, että Mäkäräinen ja Berger saavat jakaa maailmancupin voiton. Molemmat ex-urheilijat olivat tyytyväisiä ratkaisuun.

Mäkäräinen palasi vielä aiheeseen Instagramissa.

– Tämä ei ollut kiva juttu meille, mutta jaan vihdoin mielelläni suurimman kristallipallon Tora Bergerin kanssa. Toivottavasti ampumahiihtotuloksia ei tarvitse jatkossa kirjoittaa uusiksi toimistoissa. Hyvää ja rauhallista joulunviettoa kaikille! päätti suomalainen.

Julkaisun kommenteista löytyi paljon kommentteja, joissa oltiin samaa mieltä Mäkäräisen kanssa. Jotkut päättivät kuitenkin osoittaa ärtymyksensä Zaitsevalle.

Yksi kommentoija löi peukkuja alaspäin ja liitti viestiinsä venäläisen sometilin.

– Ei mitään sympatiaa Zaitsevalle, linjasi eräs.

Kuva tästä.