Ensi huhtikuussa tullaa mahdollisesti näkemään kahden todellisen voimamiehen välinen nyrkkeilyottelu, kun Martyn Ford ja Sajad ”Iranin Hulk” Gharibi astuvat kehään.

Ottelua matsia markkinoidaan ”historian raskaimpana nyrkkeilyotteluna” ja tapahtumassa on tarkoitus otella muitakin kuuluisuuksien välisiä matseja.

Ford on tullut tunnetuksi entisenä krikettipelurina ja sen jälkeen järkälemäisenä huippukehonrakentajana ja näyttelijänä. Krikettiuran päätyttyä Ford on keskittynyt kehonrakennukseen ja painaa nykyisin noin 140 kiloa. Häntä seuraa Instagramissa huimat 3,2 miljoonaa ihmistä.

Mies on lisännyt Instagramiin videoita harjoittelustaan. Hän vaikuttaa olevan kaksikosta kovemmassa kunnossa ja suosikki tulevaan kamppailuun.

Gharibi on herättänyt viime vuosina huomiota sosiaalisessa mediassa kehonrakennuksen ja vapaaottelun parissa. ”Iranin Hulkina” tunnettu muskelimonsteri on nyt siirtymässä ottelemaan nyrkeillään. Mykistävän kokoinen urheilija on vain 180 senttiä pitkä, mutta painoa herralla on kunnioitettavat 180 kiloa.

Gharibi on myös suosittu herra sosiaalisessa mediassa. Hänen Instagram-tilillään on jo yli 650 000 seuraajaa.