Matilda Castren vahvassa vedossa hurjissa olosuhteissa – ”Oli hirveä sää ja todella kylmä”

© Kuva: Getty Images

Matilda Castren säilytti asemansa kärkikymmenikössä LPGA Tourin kauden avauskilpailun kolmannella kierroksella. Castren kiersi Lake Nona -kentän lauantaina 71 lyönnillä, ja hän lähtee sunnuntain päätöskierrokselle yhteistuloksesta -6.

Tournament of Championsin pelaajat joutuivat lauantaina kaivamaan matkalaukuistaan vaatteita reippaasti päälle, sillä sää kilpailupaikalla Orlandossa oli haastava. Normaalista Floridan aurinkoisesta kelistä ei ollut tietoakaan.

”Tänään oli ok kierros keliin nähden. Oli hirveä sää ja todella kylmä. Pelasin melkein koko kierroksen pipo päässä. Välillä tuli myös vettä vaakatasossa, joten siihen nähden olen tyytyväinen kierrokseen”, Castren kertoi kierroksen päätyttyä.

Castren sai kierrokselleen vauhdikkaan alun, kun hän teki birdiet ensimmäiselle ja kolmannelle reiälle. Sen jälkeen meno tasaantui, ja loppukierroksen aikana korttiin merkattiin yhden birdien lisäksi kaksi bogia.

”Siellä oli muutama paikka, mitkä jäivät käyttämättä, mutta olosuhteisiin nähden tämä oli ihan hyvä päivä. Tästä on hyvä jatkaa huomiselle. Huomenna pitäisi olla parempi sääkin”, Castren ennakoi päätöskierrosta.

Jaetulla 10. tilalla tällä hetkellä olevalla Castrenilla on sunnuntaina hyvät mahdollisuudet taistella kärkipään sijoituksista, sillä erot hänen yläpuolellaan ovat maltillisia. Hyvän päivän tullessa nousu viiden parhaan joukkoon on täysin mahdollista. Castrenilla on matkaa viidenteen sijaan viisi lyöntiä.

Neljännen kierroksen pelejä voi seurata Elisa Viihde Viaplay -palvelusta ja V Sportin kanavilta kello 19.00 alkaen.

Lähde: Matilda Castrenin tiedote

Florida on valmista kauraa! ⭐️⭐️⭐️⭐️