Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool käyttivät erinomaisesti hyödykseen vetäytymisten tarjoaman pääsarjapaikan Acapulcon ATP500-turnauksessa.

Heliövaara/Glasspool kohtasi avauskierroksella kokeneen ja menestyneen nelinpelaajan Marcelo Melon sekä kaksinpelin maailmanlistan kolmannen ja olympiavoittajan Alexander Zverevin. Ottelusta ei puuttunut draamaa pelitapahtumien eikä jälkipuintien osalta. Itse ottelun ratkaisu saatiin ottelu-tie-breikin kautta ja Heliövaara/Glasspool pääsi tuulettamaan kovaa voittoa 6-2, 4-6, 10-6.

Ottelu-tie-breikissä nähtiin tunteiden kuumenemista Melon ja varsinkin Zverevin osalta. Saksalaispelaaja menetti malttinsa Heliövaaran sisääntuomitun ja 9-6 johtoaseman tuoneen palautuksen johdosta.

Ottelun päätyttyä Zverev menetti malttinsa täysin ja hän hakkasi mailallaan tuomarintuolia. Saksalaispelaaja heitettiin ulos kaksinpelistä käytöksensä johdosta.

Amazon Prime Video Sport

@primevideosport
Alexander Zverev has been THROWN OUT of the Mexican Open for attacking the umpire's chair at the end of his doubles match 😮😮😮

Nyt mies on avattu tilannetta Instagramissa. Hän pyytää anteeksi tuomarin lisäksi niin faneilta, turnausjärjestäjiltä kuin koko tennisyhteisöltä.

– On vaikea pukea sanoiksi sitä, kuinka paljon kadun käytöstäni eilisen nelinpeliottelun aikana ja sen jälkeen. Olen jo pyytänyt yksityisesti anteeksi tuomarilta, koska purkaukseni häntä kohtaan oli väärin ja mahdotonta hyväksyä. Olen vain niin pettynyt itseeni, hän kirjoitti Instagramin tarinaosuudessa.