Torstaina suomalaiset saivat nauttia mitalikahveista, kun Kerttu Niskanen hiihti kympin perinteisellä hopealle ja Krista Pärmäkoski pronssille. Ruotsalaisen vedonlyöntiyhtiö NordicBetin mukaan Suomen mitalisade jatkuu perjantaina.

Perjantaina Pekingissä hiihdetään miesten 15 kilometrin perinteinen. NordicBetin papereissa suosikkina kisaan lähtee Iivo Niskanen. Niskasen voittokerroin on 1.83, kun toisen suosikin Alexander Bolshunovin on 2.25. Kolmossuosikkina kisaan lähtee norjalainen Johannes Høsflot Klæbo, jonka voittokerroin on jo 8.00.

Niskasen mitalia NordicBet pitää lähes varmana, sillä sen kerroin on vain 1.13.

Kisasta tulee kuitenkin ennakkoarvioiden mukaan tasainen, kuten naisten kympillä jo nähtiin. Naisten kympillä kultamitali meni vain 0,4 sekunnin erolla ja pronssi vain 0,1 sekunnin erolla.

– Perjantain miesten kisassa on harvinaisen selvät kaksi ennakkosuosikkia, mutta erot kaksikon välillä ovat ennakkoon pienet. Vaikuttaisi siltä, että muiden osalle jää taistelu pronssista, mutta rohkeat varmasti hakevat yllätystä isommilla kertoimilla. Ei täällä Ruotsissa taida kuitenkaan kukaan uskoa ainakaan sinikeltaiseen korkeimmalla korokkeella kisan päätteeksi, ennakoi Betsson Groupin Ruotsin maajohtaja Mattias Wennerkvist.

Lähde: NordicBet