Keskiviikkona saatetaan taas nauttia mitalikahveista Pekingin olympialaisissa. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet uskoo, että kahvia saadaan keittää oikein kunnolla.

Miesten ja naisten parisprintit ovat vuorossa keskiviikkona. Sekä naisissa että miehissä Suomen mitalisaumat ovat varsin hyvät.

Naisten puolella mitaleilta pois jääminen olisi jopa pettymys, varsinkin jos katsotaan NordicBetin kertoimia. Kerttu NiskanenKrista Pärmäkoski -parivaljakko uskotaan olevan korkealla. Suomalaisnaisten voittokerroin on kolmanneksi pienin (6.00). Edellä ovat Ruotsi (1.43) sekä Venäjän olympiaurheilijat (4.50). Norja on NordicBetin kertoimien valossa jäämässä pois mitaleilta.

Miesten puolella Suomen joukkueen parisprintissä muodostavat Iivo Niskanen sekä Joni Mäki. Suomen miehet lähtevät kisaan kertoimien valossa naisten tavoin kolmossuosikkina. Suomen voittokerroin on kuitenkin 13.00, joten kultakantaan on matkaa.

Hiihdon lisäksi Suomen Naisleijonat pelaa Sveitsiä vastaan pronssiottelussa. Naisleijonat lähtee otteluun suosikkina, sillä Suomen voitto varsinaisella peliajalla antaa kertoimeksi vain 1.30.

Tulisiko keskiviikosta näin ollen kolmen pronssimitalin päivä Suomelle?

Lähde: NordicBetin tiedote