Suomen jääpallon pääsarjan Bandyliigan ratkaisevassa välierässä nähtiin todella ruma temppu.

Narukerän Tuomas Antikainen astui kesken ottelun Akilleksen Denis Sadakovin nilkan päälle. Hetken myöhemmin Antikainen osui vielä häneen toisen kerran luistimellaan.

Akilleksen valmentajan Jari Hyttinen julkaisi Twitterissä videon tilanteesta.

– Tällaista sikailua ei pitäisi hyväksyä missään urheilulajissa. Ei, emme ole tehneet tutkintapyyntöä asiasta. Olisi kentällä olevien tuomareiden tehtävä hoitaa asia, Hyttinen kiehui.

Narukerä pahoitteli tapahtunutta Twitterissä.

– Narukerän hallitus on tutustunut sosiaalisessa mediassa (twitter) olevaan videoon, siinä pelaajan näytetään yrittävän vahingoittaa vastustajaa. Narukerä seurana ei voi hyväksyä ilmi tullutta käytöstä kentällä. Se on seuran arvojen vastaista.

– Kuultuaan myös pelaajaa, Narukerän hallitus päätti yksimielisesti määrätä pelaajalle yhden ottelun pelikiellon (pronssiottelu). Mikäli jääpalloliiton kurinpitovaliokunnalta tulee lisärangaistusta, seura kunnioittaa valiokunnan päätöstä luottaen sen objektiivisuuteen.

– Pelaaja pahoittelee syvästi tekoaan, tiedotti seura.

Veiterä ja Akilles kohtaavat lauantaina pelattavassa finaalissa.

Video tästä.

Jari Hyttinen

@80Hyttinen
Ensin terällä nilkkaan ja sitten vielä potku päähän. Tällaista sikailua ei pitäisi hyväksyä missään urheilulajissa. Ei, emme ole tehneet tutkintapyyntöä asiasta. Olisi kentällä olevien tuomareiden tehtävä hoitaa asia. #jääpallo #bandyliiga #välierät

Porin Narukerä

@Narukera
Tiedote: Narukerän hallitus on tutustunut sosiaalisessa mediassa (twitter) olevaan videoon,
siinä pelaajan näytetään yrittävän vahingoittaa vastustajaa.
Narukerä seurana ei voi hyväksyä ilmi tullutta käytöstä kentällä.
Se on seuran arvojen vastaista. 1/3