Kehonrakentaja Rahki Giovanni on saanut hurjan suosion sosiaalisessa mediassa massiivisten reisiensä vuoksi. Hän ei todellakaan ole jättänyt jalkapäiviä väliin salitreeneissä.

Vuonna 2015 kehonrakennuksen aloittanut Giovanni on mykistänyt niin seuraajansakin kuin ammattilaiset vartalollaan. Kehonrakennusasiantuntija Kenny Boulet on hämmentynyt Giovannin jaloista. Mies on analysoinut Giovannin kuvia ja videoita, eikä usko niiden tulleen pelkästään luonnollisilla menetelmillä. Hän ei kuitenkaan usko kuvanmuokkaukseen tässä tapauksessa.

– Jalat ovat jokaisessa kuvassa ja videossa lähes identtiset, joten en usko photoshoppaukseen. Hän voi kuitenkin huijata ihmisiä kuvakulmilla, syntholilla tai jopa plastiikkakirurgialla. Maailma, jossa elämme nykyään, on hyvin mielenkiintoinen paikka. Kuka voi tietää?