Suomea Tokion olympialaisissa edustanut Ida Hulkko ei osallistu tänä vuonna uinnin MM-kisoihin.

Viime vuonna EM-hopeaa 50 metrin rintauinnissa voittanut Hulkko kertoi asiasta Instagramissa. Hän kirjoitti samalla omalla ongelmistaan.

– Ikäviä uutisia, meikällä jää MM-kisat väliin tällä erää. Vuosi on ollut tähän asti todella vaikea. En ole viime vuoden olympialaisten jälkeen päässyt missään kohtaa henkisesti sille tasolle, jota maailman huipulla uiminen ja arvokisojen mitaleista taisteleminen edellyttää. Tekeminen on tuntunut väkinäiseltä ja pakonomaiselta enkä ole nauttinut uimisesta kuten ennen.

– Tuntuu, että ajauduin umpikujaan, mikä konkretisoitui parin viikon takaisissa kilpailuissa Helsingissä ja Tukholmassa. Henkinen sekä fyysinen uupumus ovat aiheuttaneet sen, etten pysty tällä hetkellä harjoittelemaan ja kilpailemaan haluamallani tasolla, kirjoitti Hulkko.

Koko päivitys tästä.