Nyrkkeilytähti Shakur Stevenson jatkoi voittamatonta ammattilaisuraansa lauantaina, kun hän dominoi Oscar Valdezia vastaan ylemmän höyhensarjan mestaruusottelussa. Hänellä on nyt WBO:n, WBC:n ja The Ringin mestaruudet.

Stevensonin esitys teki suuren vaikutuksen moniin asiantuntijoihin. Nyrkkeilylegenda Oscar De La Hoya kirjoitti sosiaalisessa mediassa miehen olevan kuin ”Canelo Mayweather” eli yhdistelmä Floyd Mayweatheriä ja Canelo Alvarezia.

Kamppailulajien asiantuntija Joe Rogan ällisteli myös näkemäänsä. Rogan kommentoi ottelua omassa JRE MMA Show -podcastissaan.

– Hän (Stevenson) on aivan eri tasolla kuin muut. Aivan eri tasolla. Hän ottelee niin sulavasti. Hänen liikkeensä, hänen kykynsä ottaa vastaan iskuja, hän antaa niiden tulla. Kun ne osuvat, hän pamauttaa takaisin. Hänen tarkkuutensa, tekniikkansa, tehokkuutensa. Se on kaunista.

Rogan kommentoi myös vertailua Mayweatheriin.

– Shakur voitti melkein kaikki erät, ellei kaikkia. Se sulavuus. Monet sanoivat, että hän oli Floyd Mayweather. Niin voi sanoa. Mutta kyse on enemmän Stevensonimaisuudesta. Hän on itse pääsemässä uransa huippua ja antaa kaikkien tietää sen.