Annimari Kortteen kausi alkoi keskiviikkona Lahden Motonet GP:ssä. Hän kellotti pika-aidat finaalissa aikaan 13,10.

Korte oli toiseksi nopein suomalainen. EM-rajan ajalla 12,92 alittanut Reetta Hurske oli omaa luokkaansa.

Kortteen molemmat takareidet leikattiin viime kauden jälkeen. Nainen muistuttikin tuosta todellisuudesta torstaina Instagram-päivityksessään.

– Katse kohti seuraavaa kisaa. Täytyy vaan luottaa treeniprosessiin ja uskoa, että kunhan tekniikan saa toimimaan normaalisti, niin kyllä ne kovat ajatkin sieltä tulevat. Toissavuonna juoksin 12.7-12.8 joka viikko enkä ollut yhtä nopea tai vahva kuin nyt.

– Mutta aidoissa tekniikan ja rytmin tarvitsee toimia ja se ottaa aikaa, nyt alla vasta kaksi toimivaa aitatreeniä, ”kohti kolmatta” sanoi valmentaja. Ja olipa kiva kisata kun ei tarvinnut jännittää juuri yhtään, enää ei joudu pelkäämään koko ajan että takareidet lähtevät irti! kirjoitti Korte.

Kuva tästä.