LPGA Tourin reikäpelimestaruuskilpailu käynnistyy keskiviikkona Las Vegasissa. Kilpailu pelataan upealla Shadow Creekin kentällä, ja 64 pelaajan joukossa on mukana myös Matilda Castren.

Pelaajat on jaettu 16:een neljän pelaajan alkulohkoon. Kolmen ensimmäisen kilpailupäivän aikana pelaajat pelaavat kertaalleen jokaista samaan lohkoon arvottua pelaajaa vastaan. Lohkojensa parhaat selviytyvät jatkoon, ja he pelaavat perinteisen reikäpelikaavion mukaisesti lauantaina ja sunnuntaina.

Toissa viikolla pelatussa Founders Cupissa 64:nneksi sijoittunut Castren on sijoitettu samaan alkulohkoon Hyo Joo Kimin, Sarah Schmelzelin ja Allisen Corpuzin kanssa. Kilpailussa kolmanneksi sijoitettu Kim on ennakkoon lohkonsa ykköspeluri, mutta kolme muuta pelaajaa ovat varsin tasavahvoja.

Castren aloittaa pelinsä keskiviikkona viimeisessä ryhmässä kohtaamalla yhdysvaltalaisen Schmelzelin. He lähtevät kentälle kello 23.10 Suomen aikaa.

Nevadan autiomaassa sijaitseva Las Vegas kylpee tähän aikaan vuodesta auringossa, ja pelaajat joutuvat todella kovaan fyysiseen testiin lämpötilojen hipoessa 40:ää celsiusastetta. Varsinkin viikonloppuna, jolloin pelataan kaksi kierrosta päivässä, pelaajat saavat hikoilla oikein kunnolla.

Kilpailun käänteitä voi seurata Viaplayn ja V Sportin kanavien kautta. Keskiviikkona lähetys käynnistyy kello 20.30, torstaista lauantaihin pelejä näytetään yöaikaan, ja sunnuntaina lähetys käynnistyy 20.45.