Ronnie O’Sullivan oli täysin omaa luokkaansa tänä vuonna snookerin MM-kisoissa. Mies nappasi seitsemännen MM-tittelinsä ja sai valtavasti kehuja kollegoiltaan.

Kolminkertainen maailmanmestari Mark Williams liittyi myös tuohon joukkoon. Hän latasi näkemyksensä O’Sullivanista Express-lehdelle.

– O’Sullivan on ylivoimaisesti paras pelaaja maailmassa. Hän on niin paljon muita edellä – (Judd) Trumpia, (Mark) Selbyä, minua, (John) Higginsiä – ei ollut mitään kilpailua. Hän oli ykkönen. Hän on paras koskaan, eikä hänen tarvinnut edes voittaa seitsemää maailmanmestaruutta sen todistaakseen.

Stephen Hendryä ja O’Sullivania on vertailtu pitkään. Williamsin mukaan O’Sullivan on kuitenkin aivan omaa luokkaansa.

– Olen pelannut häntä vastaan koko elämäni ajan ja se, mitä hän tekee nyt, tämän aikakauden pelaajia vastaan 46-vuotiaana – ja täysin ylivoimaisesti. Hendrystä ja O’Sullivanista pystyi jossain vaiheessa väittelemään, mutta se väittely on mielestäni ohi nyt, linjasi Williams.