Veronika Stepanova on tehnyt selväksi, että hän tukee viimeiseen saakka Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia. Kaikki hiihtäjät eivät ole hyväksyneet olympiavoittajan puheita.

Stepanova on ottanut hampaisiinsa norjalaisässä Emil Iversenin.

– Kun toinen maailmanluokan hiihtäjä puhuu niin alentavasti ja alkaa avoimesti tukea jotain sellaista, mikä kuulostaa naapurimaan ”hallinnon vaihtamiselta”, vaatii se vahvan vastauksen. Tässä minun: Niin ei tapahdu, Emil. Vain me venäläiset voimme päättää, miten elämme ja kuka on johtajamme. Meitä kiinnostaa vähiten ulkopuolisten, kuten sinun, mielipiteesi aiheesta, avautui Stepanova.

Iversen on tunnettu julkisuudessa värikkäistä kommenteistaan. Hän kuittasi Stepanovan avautumisen tylysti Nettavisenissa.

– Hän on minuakin pahempi, mitä tulee otsikoihin ja muuhun vastaavaan. Antaa hänen jatkaa, en ota hänen sanoja itseeni. En seuraa häntä (sosiaalisessa mediassa), enkä tunne häntä. Olen tuskin koskaan nähnyt häntä. Näen häntä vain VG:n ja Dagbladetin sivuilla.