Kevään aikana kohun keskellä ollut painonnostaja Anni Vuohijoki on saanut ilmeisesti tarpeekseen vanhojen asioiden vatvomisesta. Nainen kertoo Instagramissa kääntävänsä katseensa tulevaan.

– Kaikki sanat on nyt minun puoleltani nyt sanottu. Kiitos kaikille tsempeistä, mutta 31.5. päätin, että nyt alkaa Anni 3.0. Ensin koitan antaa itselleni anteeksi & annan luvan itselleni olla onnellinen, kirjoitti Vuohijoki torstaina.

– En aio enää palata kevään tapahtumiin, vaan jatkan nyt urheilun parissa. Kun yksi ovi menee kiinni, toinen aukeaa. Nyt on aika siirtää katseet kohti tulevaan. En tiedä olisinko koskaan uskaltanut uudelleen lähteä täysipäiväiseksi urheilijaksi, jos tämä kaikki ei olisi laittanut pysähtymään. ⁣
⁣⁣
– Menin tänään pomon puheille. Sanoin etten voikaan aloittaa täysipäiväistä duunia ensi syksynä. Haluan katsoa tämän kortin nyt loppuun. Hän ymmärsi. Meillä on Ortonilla kyllä Suomen paras johtaja sekä ylilääkäri. Oveen on kiva koputtaa, ja tulet kuulluksi. ⁣

Vuohijoki laittaa siis vielä kaiken peliin urheilu-uransa suhteen. Hän myöntää, että kello tikittää. Helppoa ei tule olemaan.

– Tuleva kesä on mun viimeisiä kesiä, jossa voidaan tahkota pohjakunto ja voimatasoja. Olen 34. Mun urheilu-uran parhaat vuodet ovat nyt. Tässä. ⁣

Video ja koko päivitys tästä.