Suomalaisjuoksijat Oskari Lehtonen ja Veera Perälä ovat menneet kihloihin. Molemmat kertovat asiasta Instagramissa.

Perälän päivityksen perusteella kihlautuminen tapahtui jo 11. toukokuuta. He kertoivat kuitenkin asiasta julkisesti sunnuntaina.

Perälä on 800 metrille erikoistunut moninkertainen nuorten SM-mitalisti. Hän teki viime vuonna ennätyksensä 2.08,12. Perälä on ilmoittanut tavoittelevansa paikkaa olympialaisissa ja kahden minuutin alitusta kahdella ratakierroksella.

Lehtonen taas juoksee pikamatkoja. Hän jatkoi viime vuonna vahvaa kehitystään juoksemalla 100 metriä aikaan 10,41. Hän nappasi matkalla myös SM-pronssia. Myös 200 metrin ennätys meni uusiksi viime vuonna. Se on nyt 20,97.

Pariskunnalle sateli onnitteluja.

– Ihanaa onnea, kirjoitti seitsenottelija Maria Huntington.

– Paljon onnea, sanaili pikakiituri Lotta Kemppinen.

Kuva tästä.