Kantapäävammasta kevään aikana kärsineen Nooralotta Nezirin ongelmat jatkuvat. Pika-aituri ei pysty palaamaan kilpakentille vielä keskivikkona.

Neziri kirjoitti asiasta Instagram-tilillään. Tällä kertaa oli koronavirustartunnan vuoro.

– Harmikseni joudun toteamaan, että surkeiden sattumusten sarja jatkuu, aloitti Neziri.

– Jalkavaivojen taistelun jälkeen sairastuin itselleni ensimmäiseen koronavirustautiin. ”Karanteeniaika” päättyisi huomenna, mutta en halua riskeerata omaa enkä muiden terveyttä, joten en pysty kilpailemaan Espoon Motonet GP:ssä (keskiviikkona) Olo ei ole vielä terve, Neziri jatkoi.

Neziri oli kuitenkin toiveikas sen suhteen, että hän voi palata lähipäivinä jälleen harjoittelemaan.

– Toivottavasti pääsisin parissa päivässä aloittamaan kevyen harjoittelun (olotilan mukaan) ja sitten vain suunnataan katseet kohti Paavo Nurmi Gamesiin. Kovin mietin, että mikä tarkoitus näillä hankaluuksilla nyt on, mutta jokin niillä täytyy olla.

Koko video tästä.