Brittisprintteri Laviai Nielsen on jakanut sosiaalisessa mediassa tärkeän muistutuksen urheilijoiden todellisuudesta. Myös Nooralotta Neziri on huomioinut viestin ja jakanut sen.

– Lukekaa tämä, kirjoitti Neziri Instagram Storiesissa.

Aitajuoksija Lotta Harala ihasteli myös julkaisua. Alla Nielsenin päivitys.

– Kansalliset mestaruuskisat. Muistutus urheilijoille. Tämä on se aika kaudesta, joka on mahtava monille ja vaikea niin monille. Asiat eivät välttämättä mene niin kuin toivoi. Me tiedämme, että kyse ei ole siitä, etteikö olisi yrittänyt tai tehnyt kovasti töitä.

– Voi tehdä kaiken oikein: harjoittelun, nukkumisen, syömisen, toistaa tuon kaiken, laittaa kehonsa äärirajoille. Voi tehdä kaikki oikeat ratkaisut, jotkut helppoja, jotkut vaikeita. Voi syödä oikeaa ruokaa, nukkua kahdeksan tuntia yössä, viettää aikaa pois kotoa, pois perheen ja ystävien luota.

– Sitä taistelee ja pysyy toiveikkaana, positiivisena, tekee kovasti töitä, mutta asiat voivat silti olla pois omasta kontrollistasi. Se on vaikein asia hyväksyä.

– Kun juhlimme niitä, ”jotka ovat tehneet kovasti töitä” ja ”jotka ovat ylittäneet monia esteitä”, ei unohdeta niitä, jotka tekivät saman, mutta se ei silti riittänyt, päätti Nielsen.

Päivitys tästä.