Kolmiloikan SE-mies Simo Lipsanen kilpaili sunnuntaina Oulun rankingkilpailussa. Mies jäi varsin vaisuun tulokseen 15,99.

Lipsanen voisi päästä rankingin kautta mukaan Eugenen MM-kisoihin. Hän kertoi kuitenkin SUL:n tiedotteella, että ei lähde Atlantin yli.

– MM-kisat on unohdettu. Tulee liian kiire. Hyppäsin nyt ensimmäistä kertaa 16 askeleella koko treenikausi huomioiden. Kilpailussa piti lisätä tehoa tekemiseen kierros kierrokselta. Loppua kohden hyppy paranikin, mutta vaihtelua siinä on vielä paljon, Lipsanen sanoi.

Hyppylajeissa nähtiin myös ilonaiheita. Naisten korkeushypyssä Sini Lällä sivusi ennätystään 190 ja oli lähellä 192:n ylitystä. Lällä voitti kisan ennen Heta Tuuria, joka ylitti 188.

– Kun toinen meni yli, tuli sellainen olo, että nyt minunkin on pakko mennä. Se ajaa meitä eteenpäin. Nämä ovat tietyllä tavalla rankkoja kisoja, mutta niistä myös nauttii, Lällä kommentoi SUL:n tiedotteella.

– Eugenen matka on superbonus, jos sellainen tulee. Ennen kautta en olisi osannut kuvitella, että se voisi olla mahdollinen, näki Lällä.