Hiihtolegenda Matti Heikkinen valittiin Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön uudeksi johtajaksi. Ehdolla oli myös muita kovan luokan urheilunimiä, kuten Valentin Kononen ja Henrik Dettmann. Ilta-Sanomat on kertonut mielenkiintoisen paljastuksen kulissien takaa.

Mediassa nostettiin nimittäin kevään aikana esille, että kiekkovalmentaja Antti Pennanen on myös ehdolla pestiin. Pennanen tunnetaan muun muassa Nuorten Leijonien entisenä päävalmentajana ja HPK:n mestarivalmentajana.

Ilta-Sanomien Pekka Holopaisen kirjoituksen mukaan Pennasen touhu herätti hämmennystä Olympiakomiteassa.

– Huippu-urheiluyksikön johtajavalinnasta kilpaili, oman arvionsa mukaan, myös jääkiekkovalmentaja Antti Pennanen. Pennasen käsitys on Olympiakomiteassa herättänyt ihmetystä, sillä mies ei komitean näkemyksen mukaan edes hakenut työtä saati että häntä olisi siihen haastateltu, kirjoitti Holopainen IS:ssä.

Tässä koko Ilta-Sanomien juttu.