Moukarinheittäjät Sara Killinen ja Suvi Koskinen heittivät kaksoisvoiton Ruotsin GP-sarjan kilpailussa Söderhanmissa. Killinen voitti tuloksella 67,55 ja Koskinen oli toinen heitettyään 67,38.

– Tänään sadekelissä tuloksena 67.38m, mikä on ihan kelpo tulos verrattuna siihen, että matkaväsymys vielä painaa jaloissa MM-kisojen jälkeen. Kyllä täältä vielä noustaan, seuraavana vuorossa Kalevan Kisat ensi viikolla! kommentoi Koskinen Instagram-päivityksessään.

Milja Thureson oli 400 metrillä toinen ajalla 54,34. Juoksun voitti Irlannin Cliodhna Manning ajalla 53,30.

Topias Laine sijoittui miesten keihäänheitossa toiseksi kauden parhaalla tuloksellaan 76,39. Kilpailun voitti Ruotsin Jakob Samuelsson, joka sivalsi 79,51

Senja Mäkitörmä oli toinen naisten kuulantyönnössä pukattuaan 17,08. Ruotsin Sara Lennman työnsi 18 senttiä pidemmälle.

Lähde: SUL:n tiedote