Nyrkkeilyn raskaansarjan suomalaistähden Robert Heleniuksen edellisestä ottelusta on kulunut jo yhdeksän kuukautta. Nyrkkeilymaailmassa kuiskutellaan suomalaisen mahdollisilla seuraavilla vastustajilla.

Brittinyrkkeilijä Joe Joycen manageri Adam Morallee on nyt nostanut esiin Heleniuksen nimen. ”Nordic Nightmare” on yksi vaihtoehto kaikki 14 ammattilaisotteluaan voittaneelle Joycelle.

Moralleen mukaan ykkösvaihtoehdot ovat kuitenkin Dillian Whyte tai Joseph Parker. Seuraava ottelu on tarkoitus järjestää 24. syyskuuta.

– Haluaisin Joycen kohtaavan Dillian Whyten tai Joseph Parkerin. En usko, että niin käy vähään aikaan. Sitten pitää alkaa pohtia muita mielenkiintoisia vastustajia, kuten Michael Hunter, Robert Helenius ja Tony Yoka. Ne olisivat hyviä otteluita. Mutta monet ottelijat ovat hävinneet edellisen ottelunsa, avasi Morallee Fight Hub TV:lle.