Kiekonheittäjä Salla Sipponen jäi Eugenen MM-kisoissa karsintaan tuloksella 57,16. Tällä kaudella ensimmäistä kertaa 60 metrin rajan ylittänyt Sipponen voi kuitenkin monella tavalla tuntea itsensä voittajaksi.

Sipponen avautui keskiviikkona Eugenessa raskaista ajoistaan. Viime vuonna hän oli aivan toisenlaisessa tilanteessa.

– Aikalailla tasan vuosi sitten elin urheilu-urani surullisinta aikaa, kun kovasti tavoiteltu paikka Tokion Olympialaisiin jäi vain haaveeksi. Viime vuoden heinäkuussa jonkun heittotreenin päätteeksi Pirkkahallilla näin sattumalta Anssia (Mäkinen) ja kysyin alkaisiko hän mun valmentajaksi syksyllä, avasi nainen Instagramissa.

– Eka se ei ottanut mua ja mun kysymystä tosissaan, mutta pari kuukautta mietittyään syksyllä aloitettiin tekeen duunia yhdessä. Ja missä me ollaan nyt, mun uran ekoissa MM-kisoissa, EM-raja tehtynä ja mun ennätys alkaa kutosella!

– Ihan hulluja juttuja joihin en vuosi sitten pohjamudissa pyöriessäni olisi uskonut pystyväni. En voisi olla kiitollisempi Anssille työstä minkä hän mun eteen on tehnyt ja meidän matkahan on vasta alussa! Jatketaan kohti Münchenin EM-kisoja! linjasi Sipponen.

KATSO MYÖS: Yleisurheilun MM-kisojen erikoissivu

Koko päivitys tästä.