Pitkän linjan urheilutoimittaja Jari Porttila otti kantaa siihen, että venäläisurheilijoita saatetaan nähdä tulevalla kaudella Suomessa.

Porttila esitti näkemyksensä Twitterissä.

– Venäläisturistien vierailut Suomessa ollaan kieltämässä. Ensi syksynä Suomessa pelaa kuitenkin kymmeniä venäläisiä jääkiekon SM-liigassa ja lentopallon SM-sarjassa. Onko se siis ok, että täältä voi hankkia elantonsa, mutta tänne ei voi tuhlata rahojaan #kuhankysyn#Venäjä, hämmästeli useiden arvokisojen Porttila.

Useat julkaisua kommentoineet vastasivat, että Porttilalla on hieman faktat hakusessa. Lentopalloseura LP Viestin päävalmentaja/urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen iski takaisin.

– Miks sä kirjoitat tietoja jotka ei pidä paikkaansa? Lentopallossa ei ole yhtään, paalutti Lemminkäinen.

– Sulle näyttää olevan sama myös 0 tai 10 kun väitit lentopallon pääsarjassa olevan venäläisiä pelaajia. Ja et näytä edes myöntää olleesi väärässä ja antaneesi väärää tietoa, hämmästeli mies myöhemmin.

Jari Porttila

@JariPorttila
Venäläisturistien vierailut Suomessa ollaan kieltämässä. Ensi syksynä Suomessa pelaa kuitenkin kymmeniä venäläisiä jääkiekon #SMliiga ja #Lentopallo SM-sarjassa. Onko se siis ok, että täältä voi hankkia elantonsa, mutta tänne ei voi tuhlata rahojaan #kuhankysyn #Venäjä

Tomi Lemminkäinen

@71ToLe

Jari Porttila

@JariPorttila
Venäläisturistien vierailut Suomessa ollaan kieltämässä. Ensi syksynä Suomessa pelaa kuitenkin kymmeniä venäläisiä jääkiekon #SMliiga ja #Lentopallo SM-sarjassa. Onko se siis ok, että täältä voi hankkia elantonsa, mutta tänne ei voi tuhlata rahojaan #kuhankysyn #Venäjä
Miks sä kirjoitat tietoja jotka ei pidä paikkaansa? Lentopallossa ei ole yhtään.