Painonnostaja Anni Vuohijoki ottaa ajoittain sosiaalisessa mediassa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin. Vuohijoki päätti esittää Instagramissa näkemyksensä Suomen pääministeri Sanna Marinia käsittelevään bilekohuun.

Vuohihoki päätti aluksi olla kommentoimatta asiaa.

– Ajattelin pitkään olla ottamatta kantaa case Mariniin. Hyvä puoli on, että naisena olo helpottuu päivä päivältä. Vihdoin! Nostan nyt osan näkemyksistäni esille, aloitti Vuohijoki.

Painonnoston EM-pronssimitalisti lähestyi asiaa neljän pointin kautta.

– Pienen lapsen äiti – rouva pääministeri⁣⁣⁣: On aivan kivikautista todeta, ettei pienen lapsen äiti saisi nauttia elämästä ja juhlia, aloitti Vuohijoki.

– Esikuva – Sanna Marin: Näkyvyys ja julkisuus tuovat vastuun. Kun Suomessa kuolee alkoholiin ja muihin päihteisiin aivan liikaa väkeä, näen yhteiskunnallisena ongelmana pääministerin humalahakuisen juhlimisen.

– Saunaseurat ja setämiehet⁣⁣⁣: Toivon että kukaan ei puolusta juhlintaa sillä, mitä ne miehet ovat tehneet. Toivon että tasa-arvoisempi Suomi tarkoittaa sitä, että tullakseen johtajaksi voi toimia kuin nainen. Se ei vaadi saunaseuraa eikä sikailua. ⁣⁣Eri asia on, onko sikailukynnys ylitetty?⁣ Oliko Ministeri työajalla vai ei? Sen selvittää kyllä muut kuin me.

Neljäs kohta oli suurinta ryöpytystä. Vuohijoki jakeli karua viestiä Marinin ystäville.

– Ystäväpiiri⁣⁣⁣: Jos juhlakansan tärkein päämäärä on jakaa maan ykkösnainen kodista kuvia ja videoita, vaihtaisin ystäväpiiriä. Jos henkilöt eivät ole tienneet, mitä tästä seuraa, kertoo se 𝐢𝐝𝐢𝐨𝐭𝐢𝐬𝐦𝐢𝐬𝐭𝐚 ja se yhdistettynä pääministeriin on ehdottomasti riski.⁣⁣⁣ Miettikää itse. Se tunne kun olet ajatellut tästä tulevan kiva reissu. Ja ainoa asia, mikä jengiä kiinnosti oli napsia SOMEen sisältöä, ja kertoa kansalle, miten nyt on vauhdissa RATA22. 𝐌𝐢𝐤ää𝐧 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐧𝐢𝐢𝐧 𝐨𝐤𝐬𝐞𝐭𝐭𝐚𝐯𝐚𝐚 𝐤𝐮𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐢𝐬𝐞𝐧 𝐚𝐬𝐞𝐦𝐚𝐧 𝐡𝐲𝐯ä𝐤𝐬𝐢𝐤ä𝐲𝐭𝐭ö 𝐭ä𝐲𝐬𝐢𝐧 𝐢𝐭𝐬𝐞𝐤𝐤ä𝐢𝐬𝐭ä 𝐬𝐲𝐢𝐬𝐭ä. Sääli, ettei Marinin lähipiiristä kukaan estänyt tai suojellut häntä tältä. Tuo temppu on oksettava. ⁣⁣⁣

Koko päivitys tästä.