Kalevan kisat pääsevät käyntiin torstaina Joensuussa. Juoksuradalla mielenkiinto kohdistuu muun muassa Topi Raitaseen ja Eemil Helanderiin.

Helander on kärsinyt jalkavammasta. Hän ei ole vielä varma osallistumisestaan.

– Olen ilmoittautunut Joensuuhun 5000 metrille. Osallistumiseni on kuitenkin epävarmaa, koska juoksuharjoituksia on vasta vähän alla. Päätän alkuviikon harjoitusten perusteella, onko minun mahdollista juosta sunnuntaina, Helander kertoi SUL:n tiedotteella.

Topi Raitasen MM-kisat menivät pieleen vatsaongelmien vuoksi. Nyt katse on jo tulevassa. Valmentaja Janne Ukonmaanaho vakuuttaa, että ongelmat on jätetty taakse.

– Topi juoksee Joensuussa esteet ja tavoitteena on Suomen mestaruus. Siitähän Kalevan kisoissa on lopulta kysymys. Taktista puolta ei olla vielä käyty läpi. Kaikki on kunnossa ja katse eteenpäin kohti EM-kisoja, Ukonmaanaho vakuuttaa SUL:n tiedotteella.