Suomen vahvin mies -kilpailun viisi kertaa voittanut Mika Törrö kirjoitti hiljattain päivityksen, jossa hän kertoo sisäisestä myllerryksestään

Törrö kertoi hiljattain avoimesti, että hänen äitinsä menehtyi. Mies myönsi uudessa Instagram-julkaisussaan, että hänen äitinsä sairastuminen teki harjoittelusta ja kilpailemisesta erittäin raskasta.

– Äidin sairastuttua mulla oli just alkamassa kuukauden kisaputki, edessä oli neljät kisat. Sain ylpeänä poikana ajaa suoraan Suomen Vahvin Mies-kisoista viemään äitille voittopokaalin osastolle.Sillon urheilu ja kisaaminen tuntui todella merkitykselliseltä, aloitti Törrö.

– Äidin tilanne meni koko ajan huonompaan suuntaan, vietin kaikki vapaaillat äidin luona eikä salilla käynti käyny mielessäkään. Ku Imatran kisa oli alkamassa, mietin että mitähän minäkin täällä teen. Tuntui merkityksettömältä kisata, mutta ei halunnu jättää kisaa kesken. Kun tein säkinheiton maailmanennätyksen ja minua tultiin haastattelemaan, olin romahtaa siihen paikkaan. Sisällä myllersi, itketti ja olin todella surullinen, jatkoi Törrö.

– Kisojen jälkeen pidin viikon täyslevon. Äidin viimeisinä päivinä katsottiin telkkarista keväällä kisattu Vaasan SCL-kilpailu. Kun tulin televisiossa tekemään kisasuoritusta, äiti heristi nyrkkiään ja sanoi ”näytä poika niille!”. Se on hieno muisto.

Törrö kertoi kääntäneensä nyt katseensa tulevaan. Äidin muisto ei unohdu, mutta treeni on alkanut jälleen maittaa.

– Nyt urheilu alkaa taas tuntua hyvältä ja saan purettua siihen ajatuksia. Vaikka tottakai äiti pyörii paljon mielessä

Törrö on kertonut Härkä – Vangista vahvimmaksi -kirjassa rajusta elämästään, johon on mahtunut aiemmin esimerkiksi runsaasti päihteitä ja vankilakierre.

Päivitys tästä.