Kiekkolegenda Teemu Selänne on reagoinut Roger Federerin huikean tennisuran päättymiseen. Selänne kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Iloinen ja surullinen päivä tennikselle. Roger Federer, paras, mukavin ja tyylikkäin urheilija koskaan, päättää tennisuransa. Suurin idolini on tuonut meille nautintoa pitkään. On ollut mahtavaa seurata elämääsi ja pitkää, uskomatonta uraasi. Kiitokset kaikesta, olet äijä. Onnea uran jälkeiseen elämään. Tiedän sinun olevan mahtava kaikessa mitä teet. Nauti ystäväni, vuodatti Selänne.

Kaksikko on kohdannut toisensa myös tenniskentällä. He pelasivat vastakkain leikkimielisessä nelinpelissä Jarkko Niemisen uran päättymisen kunniaksi järjestetyssä tapahtumassa Helsingissä.

Selänne muistutti pilke silmäkulmassa, miten silloin kävi.

– Unohdin muuten melkein sanoa, että saatan olla ainoa pelaaja, jota Roger Federer ei ole koskaan voittanut. Vuonna 2015 Selänne/Nieminen vastaan Federer/(Peter)Forsberg 6–2 Helsingissä 12 000 katsojan edessä. Sori Roger, et saa uusintaottelua, veisteli Selänne.

Video tästä.