Ruotsalainen pituushyppääjä Khaddi Sagnia on myös erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa. Naisen lähes 300 000 Instagram-seuraajaa saavat nauttia monesti myös Sagnian rantakuvista.

Kaikkia asia ei miellytä. Sagnia on kertonut Göteborgs-Postenille, että hän saa ajoittain varsin julmaa palautetta toisilta naisilta.

– Rakastan bikineissä olemista! Voin olla olohuoneessani bikineissä. Mutta on aina olemassa naisia, jotka ovat epävarmoja itsestään… he kirjoittavat sitten minulle, hämmästeli Sagnia ja toivoi, että katkerat ihmiset lakkaisivat hänen seuraamisensa somessa.

Sagnia ei ole jättänyt asiaa rauhaan. Hänellä oli hiljattain selvä viesti vihaajille myös Instagramissa.

– Tee hyvää, niin ihmiset puhuvat. Tee pahaa, niin ihmiset puhuvat. Ole vain oma itsesi ja anna heidän puhua. Sanoin aina näin ihmisille. Älkää enää välittäkö, mitä ihmiset puhuvat sinusta, koska he puhuvat joka tapauksessa. Eläkää ja nauttimaa elämistänne, viestitti pituushyppääjä.

Nainen harmitteli tuoreessa päivityksessä, että kesä Ruotsissa on ohi. Hän julkaisi vielä yhden rantakuvan ja laittoi sitten uimapuvut hetkeksi kaappiin. Sagnia kertoi toki lähtevänsä jo kuukauden päästä maailmalle harjoittelemaan parempiin olosuhteisiin.

Kuva ihastutti faneja.

– Rakastan sinua, tunnusti yksi.

– Uskomattoman kaunis, päivitteli eräs.

Sagnia hyppäsi kesällä 2022 uuden ennätyksensä 6,95. Hän sijoittui kuudenneksi MM- ja EM-finaalissa.

Kuva tästä.